If You can´t stop thinking about it, don´t stop working for it! -Okänd

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vill du starta eget men vet inte hur? Då kan jag hjälpa dig! Med 20 års erfarenhet så vet jag hur du ska göra. Allt från att fylla i blanketter och söka starta eget bidrag till att lämna in din första deklaration.

En certifierad personlig coach ger dig rätt verktygen och stöd för att ta fram de livsmål och önskemål som du själv önskar för att du ska nå dina mål och din fulla potential. Med en personligt anpassad coaching är du på rätt väg att nå dina mål för ett liv som du vill leva. En personlig coach hjälper dig med individuell coaching som är en investering i dig själv!

Idag styrs vi av de vi borde göra och de vi måste göra en våra egna beteenden och genom vad vi tror att samhället, familjen, vänner och arbetskollegor tycker att vi ska göra. Det är lätt att fastna i gamla mönster och beteenden vilket gör att vi inte ser våra möjligheter. Vill DU starta eget och fullfölja din dröm men vet inte hur? Då ska du kontakta mig!

Hur blir jag coachad?
Coaching utförs via telefon eller Skype. Jag har även coaching via e-mail.

Hur går det till?
Du kommer först få ett underlag mailat till dig som du ska svara på. Ca en vecka senare tar vi vårt första möte och går igenom dina svar för att ha en utgångspunkt för våra coachingsamtal. Vi kommer sedan att samtala ca en gång/vecka i ca 50min.Du bestämmer själv hur många gånger du vill samtala och jag kommer även komma med förslag. Normalt samtalar man mellan 6-10/ggr.

Har jag sekretess?
Självklart har jag sekretess!

Kostnad
Kostnaden är 800.-/coaching eller efter överenskommelse. Är du studerande eller arbetslös/sjukskriven kan du alltid vända dig till mig för kostnadsförslag. Coaching via e-mail kostar 500:- för 8ggr.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret nedan!