Som spirituellt medium är jag en förbindelselänk/en kanal mellan två världar och min uppgift är att förmedla budskap från andevärlden till dig, min klient. Jag bestämmer inte vem som kommer men jag tillåter bara att det är någon som du känner. Det kan vara anhöriga, vänner, eller någon annan du har haft kontakt med i ditt liv. Jag ber dem beskriva din livssituation och en potentiell framtid och jag ber dem även att leverera ett personligt budskap till dig.

En sittning tar ungefär 45 minuter och jag spelar in en ljudfil av sittningen som du får med dig när du går. Ibland behöver man lyssna fler gånger och kanske fråga någon anhörig i detta liv vem det var som kom igenom under sittningen.

 

Jag går en 2-årig utbildning hos Mithera Development och jag har nu gått mitt första år. Vid en privat sittning försöker jag få kontakt med någon du känner från andra sidan. Jag ska också försöka att förmedla ett personligt budskap. Då jag är under utbildning behöver jag öva på att förstå och kunna förmedla det jag ser till dig, min klient. Under tiden jag är under utbildning behöver jag öva mycket därför är sittningen kostnadsfri. Det enda du behöver göra efteråt är att fylla i och skicka en utvärdering av sittningen till min utbildare. du får utvärdering samt ett förfrankerat kuvert av mig efter sittningen. Sittningen pågår 30-45 minuter minuter och du får även en ljudfil av sittningen. Boka här!

Varmt välkommen!