Som spirituellt medium är jag en förbindelselänk/en kanal mellan två världar och min uppgift är att förmedla budskap från andevärlden till dig, min klient. Under en gruppseans är Ni en mindre grupp på 3-8 personer.
Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden ska komma, lika lite som vi bestämmer att de ska vara där. Som ett andligt medium kan vi bara arbeta om andevärlden väljer att komma just vid detta tillfälle. Som besökare på ett av dessa arrangemang kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll och att också fortsätta att vara öppen under seansen.

Jag går en 2-årig utbildning hos Mithera Development och jag har nu gått mitt första år. Vid en privat sittning försöker jag få kontakt med någon du känner från andra sidan. Jag ska också försöka att förmedla ett personligt budskap. Då jag är under utbildning behöver jag öva på att förstå och kunna förmedla det jag ser till dig, min klient. Under tiden jag är under utbildning behöver jag öva mycket därför är sittningen kostnadsfri. Det enda du behöver göra efteråt är att fylla i och skicka en utvärdering av sittningen till min utbildare. du får utvärdering samt ett förfrankerat kuvert av mig efter sittningen. Sittningen pågår 30-45 minuter minuter och du får även en ljudfil av sittningen.

Varmt välkommen!