Vad gör en coach? Vad kan en coach hjälpa mig med?
En coach hjälper dig med coachning genom samtal och stöd för att ta fram de mål som du själv vill ha och nå din fulla potential. De kan vara diffusa tankar och ideér som en coach kan hjälpa dig att strukturera. De kan vara det stöd du behöver för att hitta den rätta motivationen till att nå ditt drömjobb, drömkarriär eller bara din balans i livet. Vad vill du göra? Egentligen? En coach hjälper dig att se ditt liv i 360 grader så att du själv hittar det rätta perspektivet och medlen för att nå dina mål.

Gör dina egna fotspår

En personlig livscoach hjälper dig, individuellt, att bli medveten om vad du vill och bli den du är genom personlig utveckling. En karriärcoach hjälper dig att nå dina mål genom samtal och frågor som får dig att tänka till. En livscoach är din samtalspartner som hjälper dig framåt, mot dina mål.

Idag styrs vi av de vi borde göra och de vi måste göra en våra egna beteenden och genom vad vi tror att samhället, familjen, vänner och arbetskollegor tycker att vi ska göra. Det är lätt att fastna i gamla mönster och beteenden vilket gör att vi inte ser våra möjligheter.

Vilka vänder sig till en coach? Kan vem som helst vända sig till en coach?
Vi går alla igenom mindre positiva perioder i vårt liv. Vi kanske står inför ett vägval i vårt arbete eller vår karriär. Vi kanske känner oss i obalans med arbete och fritid. Oavsett hur vi mår eller var vi är i livet så kan en samtalspartner i form av en karriärcoach hjälpa dig vidare i din personliga utveckling.

Hur blir jag coachad?
Coaching utförs via telefon eller Skype.

Hur går det till?
Du kommer först få ett underlag mailat till dig som du ska svara på. Ca en vecka senare tar vi vårt första möte och går igenom dina svar för att ha en utgångspunkt för våra coachingsamtal. Vi kommer sedan att samtala ca en gång/vecka i ca 50min.Du bestämmer själv hur många gånger du vill samtala och jag kommer även komma med förslag. Normalt samtalar man mellan 6-10/ggr.

Har jag sekretess?
Självklart har jag sekretess! Jag följer ICF´s normer & regler, läs mer här

Med värme
Maria, diplomerad livscoach från Livscoachakademin