”Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.” – Confucius

Vad gör en karriärcoach? Vad kan en karriärcoach hjälpa mig med?
En karriärcoach hjälper dig i karriärrådgivning och karriärstöd genom samtal och stöd för att ta fram de mål som du själv vill ha och nå din fulla potential. De kan vara diffusa tankar och ideér som en karriärcoach kan hjälpa dig att strukturera. De kan vara det stöd du behöver för att den rätta motivationen till att hitta ditt drömjobb, drömkarriär eller bara din balans i livet. En karriärcoach hjälper dig att se ditt liv i 360 grader så att du själv hittar det rätta perspektivet och medlen för att nå dina mål.

Vill du starta eget men vet inte hur? Då kan jag hjälpa dig! Med 20 års erfarenhet så vet jag hur du ska göra. Allt från att fylla i blanketter och söka starta eget bidrag till att lämna in din första deklaration.

En certifierad personlig coach ger dig rätt verktygen och stöd för att ta fram de livsmål och önskemål som du själv önskar för att du ska nå dina mål och din fulla potential. Med en personligt anpassad coaching är du på rätt väg att nå dina mål för ett liv som du vill leva. En personlig coach hjälper dig med individuell coaching som är en investering i dig själv!

En personlig karriärcoach hjälper dig, individuellt, att bli medveten om vad du vill och bli den du är genom personlig utveckling. En karriärcoach hjälper dig att nå dina mål genom samtal och frågor som får dig att tänka till. En karriärcoach är din samtalspartner som hjälper dig framåt, mot dina mål.

Vi gör en kompetenskartläggning, där vi går igenom arbetslivserfarenheter och utbildningar. Men även det du har med dig från t.ex. hobbies, intressen och kurser.
Sen gör vi en målanalys. Hur vill du att ditt arbetsliv ska se ut? Hur ska det fungera ihop med ditt privatliv? Vad driver dig? Hög lön, personlig utveckling, etik och moral? Att få jobba praktiskt med händerna? Vad är viktigast för dig och hur ser det ut i de arbeten du funderar på?

Idag styrs vi av de vi borde göra och de vi måste göra en våra egna beteenden och genom vad vi tror att samhället, familjen, vänner och arbetskollegor tycker att vi ska göra. Det är lätt att fastna i gamla mönster och beteenden vilket gör att vi inte ser våra möjligheter.

Vilka vänder sig till en karriärcoach? Kan vem som helst vända sig till en karriärcoach?
Vi går alla igenom mindre positiva perioder i vårt liv. Vi kanske står inför ett vägval i vårt arbete eller vår karriär. Vi kanske känner oss i obalans med arbete och fritid. Oavsett hur vi mår eller var vi är i livet så kan en samtalspartner i form av en karriärcoach hjälpa dig vidare i din personliga utveckling.

Hur blir jag coachad?
Coaching utförs via telefon eller Skype.

Hur går det till?
Du kommer först få ett underlag mailat till dig som du ska svara på. Ca en vecka senare tar vi vårt första möte och går igenom dina svar för att ha en utgångspunkt för våra coachingsamtal. Vi kommer sedan att samtala ca en gång/vecka i ca 50min.Du bestämmer själv hur många gånger du vill samtala och jag kommer även komma med förslag. Normalt samtalar man mellan 6-10/ggr.

Har jag sekretess?
Självklart har jag sekretess!

Kostnad
Kostnaden är 800.-/coaching eller efter överenskommelse. Är du studerande eller arbetslös/sjukskriven kan du alltid vända dig till mig för kostnadsförslag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret nedan!