Healing har funnits i de flesta kulturer runt om i världen i tusentals år. Healing betyder läkning, och det anses vara en alternativmedicinsk metod.
Healing innebär att du gör dig av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ. Det finns många former av healing, men det som är gemensamt för alla metoder är att man arbetar med människans energisystem.

Healing balanserar och harmoniserar energier som är i obalans och fungerar ofta bra mot stress, trötthet och oro. När kroppen och vårt logiska är i djup vila fungerar de mer effektivt, och vi upplever en energikick.
Allt i universum är energier, och dessa vibrerar i olika frekvenser / hastigheter. Det gäller även healingenergier, som också vibrerar i olika frekvenser. När vi ger eller tar emot healing så höjer vi vår egen frekvens.

Hur ger man healing?

Det finns förmodligen lika många tekniker som det finns healingmetoder, handpåläggning, stenar, kristaller och symboler är några exempel.
Andlig healing innebär att jag som healer kopplar upp sig till högre och universella energier, och man blir då en ”kanal” som förmedlar energierna till klienten.
När man ger andlig healing rör man inte vid klientens kropp, man håller händerna ca 20-30 cm ovanför. Healingenergin kan för vissa personer kännas varm eller kall i händerna, det kan även kännas magnetiskt eller elektriskt. Du ligger påklädd på en behandlingsbänk eller liknande, och en behandling tar ca 30 minuter.

Vi kan inte bestämma var och hur healingen ska verka på klienten, vi kan bara förmedla den. Healingenergin stärks med avstånd, därför fungerar distanshealing utmärkt.

Healing ersätter INTE traditionell sjukvård, det är ett komplement.

Med värme, Maria, diplomera Healer från Mithera development