Webbdesign

Jag hjälper dig att skapa din nya hemsida/blogg i WordPress. Behöver du en bokningssida? Eller har du försäljning?
Oavsett vad så finns jag här för att hjälpa dig. Jag hjälper dig optimerar din sida så att den syns bland sökresultaten i Google. Ser till att den ser snygg ut från både dator som mobil. Vill du tjäna lite pengar på Google Ads på din sida så hjälper jag dig med det också.
Vill du även ha kontinuerlig hjälp med uppdateringar, ändringar m.m. så kan du lägga till ett månadsabonnemang.

Jag hjälper dig från grunden med att söka ett webbnamn (domän), beställa wordpress och om du vill även ett SSL certifikat (säker anslutning, hänglåset framför webbnamnet). Du bestämmer hur sidan skall se ut och jag tar fram olika förslag. Du skickar bilder, text och det du vill ha med på sidan och jag leverera en färdig sida!

I priset ingår ca 1 timmes utbildning i hur du bloggar/lägger upp inlägg och uppdaterar din hemsida. Priset inkluderar även koppling (om du vill) till Facebook eller andra sociala medier som du har. I priset ingår inte kostnaden för domännamn, webbhotell, WordPress, SLL eller andra tillägg då det är personliga och kan variera*.
Priset för tjänsten är 3 200:- ex moms. Abonnemang kostar 300:-/mån och är tillsvidare med 2 månaders uppsägningstid.
I abonnemanget ingår uppdateringar av tillägg, wordpress, säkerhetsuppdateringar och support via mail.Jag är utbildad webbdesigner sen 20 år tillbaka och har stor erfarenhet av webbdesign, SEO (sökmotoroptimering), Google Analytics och Google search console. Vid frågor tveka inte att kontakta mig!

*Exempelpriser på domännamn från ca 100:-/år för .se adress. Webbhotell från ca 9:-/mån (första året) för 1 hemsida. SSL-certifiering från ca 20:-/mån för 1 certifikat.

 

Med värme
/Maria