Novemberglädje

November ska inte bli ett grått November för mig! Jag ska ta fram färg & glädje, både utanpå och inuti. Än så länge är vädrets makter med mig. Temperaturen snittar på 8 grader och solen har visat sig ovanligt mycket! Jag har tagit fram mina färgglada kimonos och målat både läppar och naglar i en härlig orange färg. Jag lagar solgröt till frukost och färgglada sallader till lunch och som tillbehör till middagen väljer jag grönsaker i härliga färger. På Spotify kör jag chillmusik blandat med musik som får mig att sjunga högt och dansa. Mina meditationer är ren glädje, gärna med sång och min favorit är just nu hjärtmeditation! Känner sån djup tacksamhet och glädje så tårarna rinner efteråt.. 

Fyll din kropp och  November med glädje och sol. Lyssna på härliga poddar som inspirerar dig. Gör ett lite novemberprojekt du kan ägna dig åt när det är en regnig dag eller baka och fyll rummen med ljuvliga dofter, men glöm inte att baka med kärlek!

Det är bara tre veckor kvar till första advent och då kommer julstämningen infinna sig. Då kommer jag börja rota mig i just stillheten.

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.