Tacksamhet & hälsa

Oktober börjar med tacksamhet. Tacksam över att jag och mina nära är friska. Tacksam för att jag får möjlighet att träffa mina nära (om än med ett visst avstånd) och för det vackra höstvädret.
Mitt oktober kommer vara präglat lite extra på hälsa och tacksamhet så jag är fylld både i hjärta och kropp med positiva tankar, glädje och styrka. När vintern rullar in är jag bredd!

Min läslista är lång och min telefon är full av härliga poddar att lyssna på under mina promenader och träningar. Skafferiet börjar fyllas med chiliolja, ingefärsshot och inläggningar. På spisen puttrar en Chili con carne, sprängfylld av antioxidanter och vitaminer och rödvinet skall naturligtvis luftas för som sagt; Winter is coming!

Med kärlek & tacksamhet

/Maria

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.