Mer Svemester!

Österlen har länge varit en del av Sverige jag vill se, och i år blev det av! Vi tog bilen ner och stannade i Söderköping (Mem), Kalmar, Åhus och Kivik. Underbara dagar med sol, värme och vackra vyer! Vi älskar att bila. Man får tillfälle att stanna där man vill och upptäcka nya platser. Det är verkligen en frihet att bila! Vi avslutar vår Svemester med att vara kattvakt hos vänner som har pool och en sväng till Singö❤

Än är sommaren inte slut. Imorse när jag gick upp var det 20,7 grader. Luftfuktigheten är 95% och det märks! Fläkten går för fullt på natten och jag känner mig konstant kladdig och svettas (inget med klimakteriet att göra). Men jag klagar inte! Hösten och vintern kommer, men jag hoppas det dröjer för en liten Svemestersväng till ska vi hinna! Då blir det upp till Dalarna!

Med kärlek & värme, Maria

 

 

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.