Hemester – Svemester

Det här året blir inte sig likt. Flera utlandssemestrar inställda gör att vi blickar inåt vårt vackra land, Sverige! Aldrig har jag sett så många Instagram/Facebook bilder från vårt vackra Sverige! Inte en utlandsbild så långt jag orkar scrolla! 

Jag medger att jag hade ett riktigt humördipp när vi avbokade resa efter resa….men efter att ha tagit en ”time-out” vecka och bara deppat och gnällt så fick det vara nog! Jag började googla runt på ställen i Sverige som jag alltid velat se men aldrig kommit iväg till. Vi har ändå gjort några roadtrip både uppåt och neråt i vårt land. Och även hunnit vara på smultronställen (Hemster) bara någon timme hemifrån! jag har haft mer tid att träffa vänner eftersom veckorna/helgerna inte varit inbokade för hela sommaren! Och de verkar som att alla jag träfat tycker att de varit skönt trots allt med våra reserestriktioner! En del åker ingenstans utan satsar på att färdigställa projekt hemma, fixa trädgården, besöka släktingar eller bara sitta i en solstol och göra ingenting! Förhoppningsvis kommer vi tillbaka till våran vardag i i höst mer utvilade än vi brukar vara en ”vanlig” sommar!
Så nu laddar jag för Svemester och en liten roadtrip ner till Österlen nästa vecka!

Ta hand om er och glöm inte att njuta!

Med kärlek & värme/Maria

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.