Social distans i solen

Idag njuter jag av solen hela dagen! Jag tar en promenad,  äter lunch ute, fikar och avslutar med ett glas vin – allt med social distans! På uteplatsen är jag själv, lunchen äter jag på gården – själv och på promenaden är vi flera ute  – men med avstånd! 
Sveriges strategi tor jag i slutändan är den bästa. Vi bor i ett stort land med få invånare. Vi lyssnar på våra folkvalda och experter. De finns självklart de som inte lyssnar, men de är inte i majoritet. I min bekantskapskrets tar vi vårt ansvar som större delen av befolkningen.
Under tiden som Coronaviruset smittar som mest får vi ta vårt ansvar men inte glömma att njuta av de vi har. Kanske är det nu tid för återhämtning för både människor och natur? Kanske att vi reflekterar över vad vi vill med våra liv? Egentligen! Det gör jag – ute i solen!

Med kärlek & värme/Maria

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.