Laddar med D-vitaminer

I helgen åkte vi ut till landet (husvagnen) och laddade med D-vitaminer och frisk luft . Anledningen var först och främst att röja efter den lilla stormen då det hade rasat massa tjocka grenar. Inget hade gått sönder så vi har krattat och eldat hela helgen med täta vilopauser i solen! 

För mig är dessa Coronatider med viss hemkarantän en norm. Jag jobbar nästan helt hemifrån, mina promenader sker på dagtid och även de ärenden jag behöver utföra. Så för mig har det inte blivit någon märkbar förändring och det är jag tacksam för. Tyvärr så träffar jag inte mina föräldrar/släktingar eller vänner nuförtiden men vi har ju FaceTime 🙂 Och de vänner som bor nära kan jag fortfarande ta promenader med!

Så lite mer tid inomhus har jag fått. Den tiden har jag lagt på mer Yoga och meditation. Nu har så många lagt upp sina Yogaklasser (och andra träningsformer) på nätet så det känns som julafton varje dag! Vad ska jag köra idag?  Sen har jag fått mer tid att spela in och skriva färdigt mina egna klasser som kommer komma upp innan året är slut! 

Det känns som att mitt i den här krisen och med avstånden vi måste hålla så har vi ändå kommit närmare varandra. 

Med värme och kärlek på avstånd /Maria

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.