Förändringens vindar

2020 kommer bli ett helt nytt kapitel för mig. Just nu håller jag på att spela in en massa MediYogaövningar, ljudfiler samt skapa textunderlag. Under våren kommer jag att ha  MediYoga online så att så många som möjligt ska kunna ta del av MediYogan.  Jag kommer även finnas på Youtube samt Instagram! Förhoppningsvis kommer jag lägga upp de första klippen i slutet av februari. Mer info kommer jag lägga upp här!

Men just nu är jag i Malmö och har blivit lite förälskad i denna underbara lilla stad! Närheten till  vattnet och en annan kontinent gör den speciell. igår gick jag närmare 20 000 steg och det känns idag. Fastän vädret är grått och blåsigt så känner jag mig glad och tacksam över att få vara här i några dagar och samla inspiration och mer energi inför det här året. Så den här Malmöresan blir årets första resa, känns ju nästan som att vara i ett annat land!

Med kärlek, Maria

 

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.