Glädje & trötthet

Att vara farmor är både glädjande och tröttande, tröttande i de fall man passar sitt barnbarn en hel vecka på annan ort, i ett annat hem än ens eget. Det finns en anledning att vi inte kan få barn när vi blir äldre, vårt befruktningssystem stänger ner i protest :)!

Efter en härlig vecka med mitt barnbarn så är jag både fysiskt och psykiskt utmattad men också tacksam och glädjefylld. Att få hänga med en 18 månaders ger en lite nya perspektiv, jag kommer ihåg glädjen av att få lukta på en blomma, hoppa i en vattenpöl och sova som en utslagen av allt man upplevt! 

Så när jag nu är hemma igen, i mina rutiner och i min säng så är jag ännu mer tacksam för det jag har. Med kärlek & värme, Maria.

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.