Min balans – min lycka

5 dagars vandring i Cinque Terre. 5 dagars njutning av god pasta och goda viner. 5 dagar av ren lycka och återhämtning.
En helt fantastisk vandring som utmanat och stärkt mig. Trappor utan slut uppåt och branta, vindlande stigar neråt där jag stundom fick klättra ner på darriga ben. Men väl upp på toppen, alldeles, alldeles underbar utsikt. 
Och belöningen när vi är framme, skaldjurspasta, kallt Vementinovin och härliga bad i 25-gradigt vatten. Perfekt för stela, utmattade kroppar.

Första vandringen var Corniglia – Varnezza (medel, bra led, branta trappor upp & ner). Andra vandringen var Portofino – San Fruttuoso (svårare då den inte underhålls, naturliga trappor på flertalet stället och mycket brant nedstigning sista kilometern).

Väl hemma tar jag en vildag. Gör ingenting. Låter någon serie gå i bakgrunden. Tvättar, tar långdusch med mina egna produkter. Rakar lurviga ben. Yogar lugnt & mediterar.  När kvällen kommer sjunker jag ner i min säng, med en bok och somnar ögonblickligen….

 

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.