Nyheter i höst

Nu är nya sidan klar! Hoppas Ni gillar den nya layouten som ska vara smidigare och ladda snabbare än den gamla. Webbshoppen är ännu inte igång men kommer vara det till hösten. Under juli månad tar jag paus och återkommer i Augusti. Då kommer det bli fler MediYogapass med trumresor (som jag arrangerar med lieshälsovärld.se)Nyheter för i höst är också en Youtube-kanal där jag kommer lägga upp Mediyogaövningar samt meditationer. I Oktober startar jag även upp MediYoga i Solna igen! Nytt för i år är att jag endast kommer ha den i mindre grupp. Många efterfrågar mindre grupper, eller själva, så jag kommer bara ha privat MediYoga i Solna med max 3 personer. MediYogan hålls dagligen 10.00-14.00 (50 min/pass). Tiderna kan du boka genom att kontakta mig på mail. Varmt välkomna till mig och min sida!

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.