Healing och energier

Enligt kvantfysik så består hela universum av energi. I universum finns atomer och nästan all materia i världen är uppbyggd av atomer, även vi människor. Vi människor består av över en kvadriljon atomer!! Även luft består av atomer. Atomer består av neutroner och protoner som roterar, svänger runt varandra och avger frekvenser, energi.

Vid healing arbetar man med energier. Vår mänskliga kropp består av energier (inuti) och energifält (utanpå) som samspelar med varandra. Som healer arbetar man med båda! Vi blir som en kanal som med hjälp av våra händer kan känna de olika energifälten. Ibland känns det som värme i händerna eller ett pirrande. När vi känner det över ett speciellt ställe, t.ex. ett knä, kan det vara så att just där jobbar energierna mycket och det kan vara en inflammation eller något annat som kroppen försöker läka just där! Som healer vet jag då att det är där jag ska koncentrera mig på att fokusera energi på.

När jag jobbar med healing så öppnar jag upp kronchakrat och föreställer mig en kanal av ljus som flödar genom mitt kronchakra ut i mina händer. Jag kan känna så starkt att jag nästan kan ta på energin!

Vill du läsa/se mer så gå in och sök på https://urplay.se/sok?product_type=program&query=Universum

Länkar:
https://www.naturvetenskap.org/kemi/hogstadiekemi/atomer/

https://www.svd.se/vara-kroppar-ar-levande-natverk

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.