Njutbara sista sommardagar

En fantastisk sommar börjar lida mot sitt slut. Jag känner hur vindarna börjat bli lite kyligare, lite råare. De sista bananflugorna har dött och på natten stänger jag balkongdörren. Förändringarnas vindar, slutet på en sommar och början på hösten närmar sig. Men än så länge är bladen på träden gröna och kvällarna ljusa.
Så låt augusti bli extra njutbar. Sug i dig av solen och ta det där sista doppet. Låt flipflopen stå framme och sommarklänningen hänga med ett tag till!

Titta på barnen, som envisas med att bada och ta på sig shorts fastän det blivit under  20 grader 🙂 Gå ut på lunchen och sätt näsan mot solen. Ta morgonkaffet eller ett glas vin på eftermiddagen på balkongen och njut! Tänk tillbaka på sommaren och plantera minnen och känslor. Gör nya minnen idag som du kan ta med dig genom de mörka månaderna. Planera inte inför hösten utan stanna upp och glädjs åt varje minut, varje dag.

Höstplanering passar bäst i en fåtölj med en filt om sig, en kopp te framför sig och med ljusen tända.

Nu ska jag ut och njuta!

Med värme, Maria