Agera istället för att reagera

Vill du må bättre ska du omge dig med vänner som lyfter dig. Sätt ribban högt med människorna som står dig närmast så kommer du att älska dig själv mer. Och att älska sig är det viktigaste en människa kan gör. Allt annat kommer sen från det.

Att ha negativa personer omkring sig kommer bara att sprida mer negativitet. Och nu menar jag inte bara människor som ÄR negativa utan även människor som går runt och ”tänker positivt” högt i ord men i handlingarna aldrig visar det. Positiva personer agerar istället för att reagera. Positiva människor ser ljuset i människorna istället för att se det ytliga. Le, kramas och säg att du älskar dina närmaste. Att känna kärlek till alla och allt, att känna sig lycklig och tacksam för just den här dagen som jag får vakna och uppleva allt runtomkring mig. Det får mig att vara positiv och glad. Så idag går jag ut och sprider lite positivt, mentalt glitter över alla människor och hoppas att Ni också kan se solen bakom de gråa, regntunga molnen.

Ha en underbar dag! Kärlek!

/Maria