Balans i livet

Bestäm dig för att skapa din egen balans i livet. Låt inte livet skapa din balans.

Att hitta sin egen balans i livet är svårt. Barn har den men tappar den senare i livet. Barn sover när de är trötta, leker när de vill leka och äter när de är hungriga. Hur gör vi? Sover vi när vi är trötta? Eller äter vi när vi är hungriga?Tar vi det lite lugnare på jobbet när vi känner att hjärnan behöver en paus? Nej. Vi gör det vi förväntas att göra. Vi slutar lyssna på vår kropp och tappar balansen. Snubblar och ramlar. Varför har vi så svårt att lyssna inåt? Att följa vår egen kropps rytm och tankegångar. Att kontrollen igen är svårt men det går. Och det är viktigt att vi lyssnar och svarar vår kropp så att vi orkar leva ett lyckligt liv. Där vi inte är fullbokade och trötta. Lämna plats i din kalender gör det som gör dig lycklig. Ta en promenad och lyssna på naturen och ljuden runt omkring dig. Titta på himlen, träden, vattnet och äen människorna runt omkring dig. Låt tankarna flyga fritt och lyssna! Svaren till din balans har bara du själv. Bara vi lär oss att lyssna!