30-dagars yogautmaning ❤ dag 4

Det går bra! Idag kändes det mer i armarna än jag trodde det skulle göra men det går bra! Mycket solhälsningar med fokus på core och armar. Veckans alla dagar är inbokade med Yogapass då jag känner att jag blir mer motiverad när jag går iväg på lärarledda Yogautmaningar. Idag föll snön när jag lätt klev ut från Yogasalen, det kändes som ett vitt, härligt välkomnande! Bring it, universum, bring it! för jag är redo att låta Yogan bli en del av mig, varje dag!

Med Yogan kommer även den trevliga ”biverkningen” att jag vill äta rätt. Allt tungt tappar jag sugen på, för då blir Yogan bara så tung..Mer grönt, frukt och juicer och mindre kött, pasta och rostad macka 🙂

Meditation och medveten närvaro har varit en del av min vardag, varje dag och det ska jag fortsätta med. Lugnet har börjat komma tillbaka och tankarna är mer fokuserande och här.

Jag lever livet, varje dag 

Maria