Tack 2015, tack!

Jag är tacksam för det som varit för det har gjort mig till den jag är idag namaste hos bonisland

Året började med arbetslöshet. Att få ett nytt jobb som tidigare utbränd och i medelåldern är inte det lättaste. Att jag dessutom är öppen med att jag har varit ordentligt utbränd lärde mig att ”Tack, men nej tack” kan sägas på så många olika vis 🙂 Så de första månaderna fick jag tid till att bara landa och ta hand om mig själv. Jag gick på Yogan flera gånger i veckan. Började med meditation och gick en kurs i personlig utveckling som jag avslutade som diplomerad livscoach. Den gav mig mersmak för att fortsätta utveckla och utforska mig själv till att göra val som är bra för mig och som jag verkligen vill! Det tar tid, återfall sker och jag lär mig varje gång något nytt. Det jag tar med mig från 2015 är djup tacksamhet, förmågan att se allt positivt och att ett leende kan vara början till att förändra inte bara dig själv utan även andra människor.

2015 har också varit året som givit mig balans. Jag har ”skalat” bort allt negativt runt omkring mig, jobbat med vad som givit mig negativ stress, oro och obalans. Den sista biten var också den svåraste, att definiera min egen lycka och ta itu med vad som gjorde mig olycklig. Men hur svårt det än var så kan inget mätas med lyckan jag känner idag. Det var värt att brytas ner för att kunna byggas upp igen, starkare och mer ärligare än tidigare. Där jag var i början av 2015 är så långt ifrån var jag är idag.

Tack 2015 för de erfarenheter, visdomar & upplevelser jag fått.

Jag ser med nyfikenhet fram mot 2016, vilka fantastiska saker kommer att hända?Ingen aning! Men jag är redo och öppen för allt! Bring it Universe, Bring it!

Namaste

/Maria

Om_Symbol hos Bonisland