10 steg till lycka ❤

Happiness is a journey, not a destination – Ben Sweetland

Lycka är ett mentalt eller känslomässiga tillstånd som definieras av positiva känslor som sträcker sig från belåtenhet till intensiv glädje.

Vad är lycka? Vad är lycka för dig?

  1. Minska dina behov och öka dina skyldigheter. Dina skyldigheter att skapa din egen lycka. Vad gör dig lycklig?
  2. Se dig omkring, det finns de som har större problem. Om vi ser på vårt eget problem mer objektivt och jämför med andras, så blir det mindre.
  3. Var inte olycklig, var lycklig. Om du är olycklig så var det men lägg till ett leende sen så känns det faktiskt lite bättre!
  4. Glöm det gamla, lev här och nu. Låt inte det som har hänt försöra för hur du mår nu. Du kan ändå inte ändra något men du kan påverka det som händer nu! Le  🙂
  5. Kom ihåg att allt är tillfälligt. Sen blir det gammalt och hör till det förflutna..
  6. Ägna ditt liv åt ett större mål. Se inte bara till din egen lycka, försök ta din lycka till att få andra att må bättre och le.
  7. Bestäm dig för att vad som än händer så ska inte det få förstöra min lycka. När tanken väl finns där så blir allt negativt som händer så mycket obetydligare.
  8. Låt inte negativa människor påverka dig. Ta inte åt dig, bry dig inte och låt inte de negativa tankarna få sätta sig i dig. vi har alla kontroll över våra egna tankar. Så le!
  9. Ha tro på dig själv och det som händer. För det löser sig alltid.
  10. Dela din glädje med andra, så kommer den att växa och sprida sig.