Lyssna på din kropp!

Gör om, gör rätt!

Ibland gör vi val som inte är rätt fast vi TROR det är rätt, och då kommer du med största sannolikhet att få reda på det ganska snart. För din kropp kommer protestera…

Att börja ett nytt arbete, att välja en väg i livet, att fatta ett beslut eller att inte göra någonting när vi ställs inför valmöjligheter är situationer som där du ska lyssna på din kropp.
I mitt fall så har jag flera gånger valt att börja på ett jobb som jag trott var så himla bra. Någon gång var det lönen som lockade, någon gång alla utmanande arbetsuppgifter och spännande arbetsuppgifter som verkade så roliga! Men alla gånger som jag valt fel har min kropp sagt ifrån. Och om jag hade lyssnat och gått på magkänslan så hade jag aldrig valt jobbet från början…Alla gånger så har jag haft en limiten, liten känsla av att jag bör nog inte ta det här jobbet. Men alla gånger har jag sagt JA! Guud va roligt! Tills kroppen börjat säga ifrån. Trötthet, huvudvärk, spänningar, hopbitna käkar, sömnlöshet, hjärnan börjar älta, glömska ja listan kan göras lång. Och du får såå många tecken på att nu är det dags att stanna upp och fråga dig själv;

Vad vill du? Egentligen?

Sista gången bestämde jag mig. Tänk efter före du säger ja.! Säg nej utan dåligt samvete. Och för guds skull…lyssna på din kropp kvinna! Nu är jag snäll mot mig själv, gör det som jag mår bra av och är tacksam varenda jäkla dag, och det blir min kropp glad av!

Så var snäll mot dig själv. Älska dig själv varje dag och var oändligt tacksam för att du har den här fantastiska kroppen med det här fantastiska hjärtat som pumpar i dig och lyssna på allt den har att säga dig  ❤