Tacksamhet

Be kind, be thoughtful, be genuine. But most of all Be thankful – unknown

 

Tacksamhet, varje dag. När jag vaknar, när jag är på väg någonstans, när jag äter middag med min familj.
För mig är tacksamhet att vara här och nu.Tacksamhet över att lilla jag finns i den här underbara världen. Att just jag blev till! Det är stort när man inser vilken chans just jag fick att finnas här och nu. Varför just jag? Det finns en mening med det och det enda jag behöver göra är att vara tacksam, älska mina medmänniskor, respektera allt och alla. Naturen, luften jag andas, allt vacker jag har sett och kommer att få se och alla dessa underbara känslor.

Allt som har hänt i mitt liv har gjort att jag är den jag är idag. Att jag har det jag har idag. Lycka!

Så fall fritt och låt livet hända, idag kommer aldrig mer igen och oavsett vad som händer idag så känn tacksamhet för det finns en mening med allting.

Kärlek & lycka!

/Maria