Ta chansen och falla fritt

Our lives improve only when we take chances – and the first & most difficult risk we can take is to be honest with ourselves. -Walter Anderson

 

Att våga ta chansen när den dyker upp kan låta lätt. Men om vi börjar med att känna efter, tala ärligt och verkligen lyssna på oss själva kommer steget till att ta chansen att vara självklar när den dyker upp.

Avbryt inte dina tankar, fullfölj din tankeslinga även om det känns obehagligt. Känn efter varför den känns obehaglig. Var inte rädd för att tappa kontrollen för dina tankar är din sanning till dig själv. Verklig lycka börjar med att älska dig själv, respektera dig själv och framförallt – var ärlig och snäll mot dig själv!

När chansen kommer tar du klivet ut i ovisshet med en visshet om att det kommer gå bra, du lyssnar på dig själv, även fast gamla tankar, åsikter och vanor poppar upp och vill hindra dig. Ta små steg ut i livet och se vad livet har att erbjuda dig. Det enda måsten och borden är att älska dig själv!

Så ta steget, gör det som gör dig lycklig!

Kärlek!