Det här inspirerar mig!

“And in the end, we were all just humans… drunk on the idea that love, only love, could heal our brokenness.” – F. Scott Fitzgerald

ögonblick hos bonislandVad inspirerar mig? Och vad ger mig lycka varje dag som jag vaknar? Här är mina inspirationer, varje dag!

Idag är en ny dag, inte en upprepning av gårdagen!
Jag älskar citat! Från kända människor eller från okända. Jag tar till mig varje citat och suger på den hela dagen..

Frisk luft och sol!
Så fort jag går ut ändras mitt humör. Jag blir gladare, lättare och mer inspirerad. Nya ideér poppar upp och jag bearbetar problem och negativa tankar. En promenad, en kaffe på ett utomhuscafé eller ett Yogapass i parken. Meditation i alla lägen. Och när solen kommer fram och jag känner värmen i ansiktet och på in kropp då känner jag hur jag fyller på med kärlek, energi och glädje i varenda cell.

Prova något nytt!
Jag går nya promenader i okända kvarter. Jag läser en helt ny genre av bok eller film. Träffar nya människor. Testar ett annat te.Listan på saker som jag vill pröva är oändlig och jag tar alla möjligheter till det!

Du kan!
Ja, jag kan! Säg -Du kan inte till mig så får du se någon som kan! Finns det bara tillräckligt med motivation så kan jag! Hinder är bara hinder som ska övervinnas!

Inspiration
I varje sak jag gör, varje dag finner jag inspiration. I hjältarna som räddar hundar på Youtube, i de fantastiska Yogainstruktörerna, i mina fantastiska kurskamrater och lärare, i människor jag möter på tunnelbanan, i maten jag lagar eller hos Malou på TV 4. överallt finns inspirationen, det gäller bara att se den 🙂

Till sist men störst av allt – Kärleken!
Kärleken finns runt omkring mig. Från mina barn och nära relationer. Från mina vänner i ett telefonsamtal eller i ett möte. I mina medmänniskor jag möter när jag är ute reser. Se kärleken, känn den och ge den till alla du möter.

Karma och Namaste!