Våga våga!

“I have looked in the mirror every morning and asked myself: ‘If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?’ And whenever the answer has been ‘No’ for too many days in a row, I know I need to change something.”

– Steve Jobs

 

En del kraschar in i väggen, en del går omkring med en känsla av att något saknas, att inte räcka till, att vara ledsen. Kroppen är fantastisk och säger ifrån när det blir för mycket. När vi inte haft vår tid för återhämtning och allt bara snurrar fortare och fortare. Men vi måste lära oss att lyssna på vad kroppen och knoppen säger till oss. Lyssna inåt. Våga säga ifrån, våga säga nej och ta oss tid för vila, återhämtning. Våga våga!

En livscoach kan hjälpa dig att våga!

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.